cinemagraafi / henkilöstökuvaus FlyAR:lle by Super Otus

Cinemagraafit vangitsevat katsojansa – näin FlyAR hurmaa asiakkaansa liikkuvilla henkilöstökuvilla

Cinemagraafia voisi sanoa gif-animaation edustavaksi, jalosukuiseksi serkuksi. Se on valokuvan ja videokuvan välimuoto, jossa yhdistyvät ikuinen, saumattomasti luupattu liike ja valokuvan staattisuus. Cinemagraafi voi olla näyttävä henkilökuva, vaikuttava banneri, hauska mainos tai vaikkapa oivaltava uutiskuvitus – miksei myös mieleenjäävä tervehdys asiakkaille.

 

Liikkuvat cinemagraafi-henkilöstökuvat jäävät nettisivukävijän mieleen

Augmented realityyn eli lisättyyn todellisuuteen vihkiytynyt FlyAR halusi esitellä henkilöstönsä hauskalla tavalla. Super Otus riensi hätiin, ja syntyi joukko cinemagraafeja, jotka kertovat niin malleistaan kuin yrityksen ilmapiiristäkin enemmän kuin tuhat sanaa.

 

Cinemagraafit ovat mainio tapa esitellä henkilöstöä hauskasti, erottuvasti ja muistettavasti. Ajattelimme että näin jäämme nettisivukävijöidemme mieleen paremmin, kertoo FlyAR:n toimitusjohtaja Frans Tihveräinen.

 

Kun toimiala on erikoinen, on luontevaa, että tehdään jotakin muuta kuin tyypillisiä potretteja henkilökuviksi, sanoo Rob Super Otukselta.

 

 

Cinemagraafin liikkuviksi osiksi valittiin elementtejä, jotka kertovat jotakin mallistaan. – Minulla on kahvikuppi, koska olen toimari ja huolehdin muun muassa henkilöstön riittävästä kahvinsaannista, selvittää Frans.

 

Cinemagraafi-henkilöstökuvat FlyAR:lle / SuperOt
Cinemagraafi-henkilöstökuvat FlyAR:lle / SuperOt

 

Cinemagraafi-mallina oleminen oli helppoa, toki se vaati hieman enemmän paikallaan olemista kuin tavallisen kuvan kanssa. Toisen Super Otuksen homma oli huomattavasti vaikeampi kuin minulla, sillä hänen piti tähdätä kahvia kuppiini aika korkealta! Onneksi kahvi ei ollut kuumaa enää ja Otuksilla oli hyvä sihti, Frans nauraa.

 

– FlyAR:n Theo on huippuluokan graafinen suunnittelija. Hänen tyylinsä on graffiti-henkinen, joten spray-kannu oli luonteva valinta, kertoo Rob, toinen Super Otuksista.

 

 

FlyAR:n koodari ja teknologiajohtaja Eerolla on omassa cinemagraafissaan määrätietoinen ote näppiksestä.

 

Entä mitäpä kuvattava ja tilaaja tuumaa lopputuloksesta?  –Kun vähän väliä kuulee mahdollisilta asiakkailta että ’ne teidän sivuilla olevat henkilökuvat ovat ihan huippuja’, lopputulos on enemmän kuin onnistunut, toteaa Frans.

 

Mitä cinemagraafi voisi kertoa sinusta tai yrityksestäsi? Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *