Henkilöstökuvaus: Pidä nämä viisi asiaa mielessä! - Super Otus

Henkilöstökuvaus: Pidä nämä viisi asiaa mielessä!

Alkuvuosi on aikaa, jolloin monissa yrityksissä henkilöstökuvaus on mielen päällä. Erityisesti johtoryhmien ja hallitusten jäsenten kuvien päivitys on tähän aikaan ajankohtaista. Laadukkaat, valovoimaiset kuvat sekä yrityksen johdossa että muissa tehtävissä työskentelevistä antavat kasvot koko yritykselle. Haluattehan, että asiakkaanne näevät teidät parhaimmillanne! Tässä postauksessa nostamme esiin seikkoja, jotka on hyvä huomioida seuraavaa henkilöstökuvausta suunnitellessa.

 

 

Liikuteltava studiokalustomme

Koko henkilöstön vieminen kuvattavaksi mahdollisesti kaukanakin sijaitsevaan studioon ei ole työskentelyn kannalta tehokkain vaihtoehto. Sen sijaan me kuvaajat voimme tulla yrityksen tiloihin ja luoda kuvauspaikan vaikka aulaanne tai sopivaan neukkariin! Tällöin kuvaus keskeyttää työskentelyn vain yhdeltä työntekijältä kerrallaan, eikä matkoihin mene lainkaan aikaa. Työpaikka on myös varsin luonnollinen paikka toteuttaa henkilöstökuvaus.

 

Henkilöstökuvaus

 

Monistettavuus

Monistettavuus, eli samantyylisten kuvien toteuttaminen monista ihmisistä, on yksi henkilöstökuvauksen perusteista. Haluattehan, että kaikki kuvat ovat linjassa keskenään, eikä esimerkiksi tausta ja valotus vaihtele häiritsevästi. Studiomaisissa olosuhteissa kuvien toistettavuus on helppoa ja vaivatonta, ja lopputuloksena syntyneet kuvat selkeästi linjassa keskenään. Myös täydentävä henkilöstökuvaus, eli esimerkiksi uusien henkilöstön jäsenten kuvien toteuttaminen yhteensopiviksi vanhojen kanssa onnistuu tyylikkästi jälkikäteenkin.

 

Monipuolisuus

Vaikka saman kaavan toistaminen jokaisen työntekijän kohdalla on osin kaavamaista, voidaan itse kaavaa hioa juuri teidän tarpeisiinne. Taustan väriä, valaistusta ja kuvattavien ilmeitä ja muita yksityiskohtia mietitään etukäteen tarkasti, jotta kuvat ovat juuri kyseisen asiakasyrityksen brändiin ja käyttötarkoitukseen sopivat. Suunnittelu onkin tärkeä osa kuvauksen onnistumisessa.

 

Henkilöstökuvaus

 

Mallinohjaus

Henkilöstökuvaus on monelle tilanteena luultavasti uusi ja kenties jopa hermostuttava. Kuvausotteemme on valmentava ja kannustava, jolloin kokemattomimmankaan poseeraajan ei tarvitse jännittää tilannetta, vaan saamme jokaisesta edustavat ja rennot kuvat.

 

Henkilöstökuvaus

 

Laatu

Laadukkuus kuvauksen suunnittelusta kuvien loppuviimeistelyyn saakka kuuluu meidän avainarvoihimme. Tarkoituksenmukainen valon käyttö ja innostava mallinohjaus ovat vahvuuksiamme, jotka takaavat aina onnistuneet ja laadukkaat henkilöstökuvat. Kauttamme saatte myös ammattimeikkaajat, joiden kättenjälki nostaa kuvattavien ja kuvien ilmeen uudelle tasolle!

 

BTS
Tällaisella yrityksen tiloihin nousevalla studiolla kuvasimme valkotaustaisia henkilöstökuvia.

 

Mallia muista toteuttamistamme studiomaisista henkilöstökuvaista löydät klikkaamalla TÄSTÄ. TÄÄLTÄ taas pääset katsomaan muita toteuttamiamme kuvia.

 

Jos etsit toteuttajaa teidän henkilöstökuvillenne, ota meihin yhteyttä TÄSTÄ. Vastaamme mielellämme kysymyksiinne ja toteutamme vetovoimaiset henkilöstökuvat yrityksellenne!