Ketterä yritysvalokuvaus pienyrittäjälle – nettisivut saivat uuden ilmeen
Case Power Woman / Super Otuksen yritysvalokuvaus

Ketterä yritysvalokuvaus pienyrittäjälle – nettisivut saivat uuden, raikkaan ilmeen

Power Woman eli Netta Järvinen on aina valmiina rientämään paikalle asiakkaidensa markkinointiavuksi, lyhyelle tai pitkälle komennukselle. Netta kaipasi uutta ilmettä kotisivuillensa, joten yhteistuumin suunnittelimme ketterän yritysvalokuvauksen, jonka lopputuotokset raikastivat sivuston kertaheitolla.

 

Myös luovia ja kauniita yritysvalokuvia voi saada joustavasti ja edullisesti

Tehtävänämme oli hakea raikasta, pastellimaista tunnelmaa, lyhyttä syväterävyyttä ja pehmeyttä. Haluttujen yritysvalokuvien tyyli oli siis tarkkaan selvillä.

Aluksi meillä oli ideat muutamista kuvista, mutta ei kaikista. Kun ollaan suunnitelmallisia, mutta jätetään tilaa luovuudelle myös kuvaustilanteessa, syntyy helmiä!, kertoo Andreas.

 

Case Power Woman / Super Otuksen yritysvalokuvaus
Power Womanin yritysvalokuvauksessa rekvisiittana käytettiin kirjaintaulua ja P & W -kirjainfiguureja.

Omannäköistä omalla rekvisiitalla

Yritysvalokuvausta suunnitellessa Super Otuksen Andreas ja Rob usein antavat kuvattaville vinkkejä kuvaussessiota varten. Nettaa kehotettiin valmistautumaan rekvisiitalla – kuitenkaan tarkentamatta, millaisella.

Kun Netta itse pohti ja valitsi rekvisiittaa, tulivat hänen tyylinsä ja kädenjälkensä vahvasti mukaan kuviin. Kuvauksien yhteydessä tehtiin sitten yhdessä päätökset, miten rekvisiittaa käytetään, selittää Andreas.

– Koen olevani epäkuvauksellinen ja samaan aikaan myös kovin kriittinen. Tästä pahasta yhdistelmästä huolimatta, otukset ottivat hyvin tilanteen haltuun ja saivat tallennettua aitoja hymyjä, vaikka jännitin koko ajan, kertoo Netta.

Case Power Woman / Super Otuksen yritysvalokuvaus
Yritysvalokuvauksessa on järkevää valmistautua ottamaan niin henkilökuvia kuin geneerisempiä kuvituskuviakin.

 

Power Womanin yritysvalokuvauksessa meni noin kolme tuntia. Kuvauksesta lopulliseen toimitukseen meni noin kahdeksan arkipäivää. – Super Otus on toiminut aina täsmällisesti ja niin kävi tässäkin projektissa. Ovikello soi sovitusti ja valmiit kuvat tupsahtivat postilaatikkoon ilmoituksen mukaisesti, kertoo itse Power Woman Netta tyytyväisenä.

Lopputulos aiheutti minulle positiivisen ongelman, sillä onnistuneita otoksia oli niin monta, että sivusto piti pistää kokonaan uusiksi, jotta sain mahdollisimman paljon kuvia esille, nauraa Netta.

Case Power Woman / Super Otuksen yritysvalokuvaus

Kaipaisivatko sinun yrityksesi nettisivut tai sosiaalisen median kanavat uusia, tyylikkäitä valokuvia? Ota yhteyttä, niin kerromme yritysvalokuvauksistamme lisää!

 

Terveisin Super Otukset