Kuvia ja videoita ketterästi

Tarvitseeko yrityksenne valovoimaisia valokuvia tai kenties laadukkaan yritysvideon? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Me Super Otuksella toteutamme kuvia ja erilaisia videotuotteita yrityksille. Olemme luova, luotettava ja laadukas kumppani. Tällä sivulla esittelemme videomuodossa ydinpalvelumme.

Valokuvaus yritykselle

Toteuttamamme kuvat ovat visuaalisia ja tarinallisia. Kuvatuotannot vaihtelevat pienistä henkilöstökuvauksista suuriin kuvapankki- ja mainoskuvauksiin. Tyypillisiä kuvauksia ovat brändikuvaus, viestinnällinen kuvaus, henkilöstökuvaus, kuvituskuvakuvaus, tuotekuvaus ja tapahtumakuvaus. Lisäksi toteutamme kuvapankkeja. Kuvapankki on yritykselle tehokas tapa saada paljon laadukasta kuvamateriaalia markkinoinnin, viestinnän ja brändäyksen tarpeisiin. Toteutamme kuvapankkeja pienistä, muutamien kuvien pankeista suuriin, moniteemaisiin kokonaisuuksiin.

Yritysvideo

Suunnittelemme, toteutamme ja jälkityöstämme videoita yritysten tarpeisiin. Painotamme videoissamme tarinan merkitystä visuaalisuutta unohtamatta. Mm. yritysvideo, brändivideo, promovideo, mainosvideo, haastatteluvideo, viestinnällinen video ja tuotevideo palvelevat monien yritysten tarpeita. Toteutamme myös perinteisistä videoista poikkeavia videotuotteita: cinemagraafit, stop-motion videot ja kuvaesitykset kuuluvat palveluihimme.

Jatkuva sisältöpalvelu

Yrityksen visuaalisessa viestinnässä yhdenmukaisuus on tärkeää. Olemme kehittäneet sisältöpalvelun, jonka ideana on tarjota yritykselle laadukasta kuva- ja videosisältöä yrityksen tarpeen mukaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa puitesopimusta, joka tekee kanssamme asioimisesta ja uusien kuvien ja videoiden tilaamisesta vaivatonta. Ollaan yhteydessä, kerromme sinulle tästä palvelusta mielellään lisää!

Etsitkö yritysvideolle toteuttajaa? Ovatko yrityksesi kuvat päivityksen tarpeessa?

Autamme mielellämme! Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan yhdessä toteutuksista!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti


Yhteydenottoihin sovelletaan tietosuojakäytäntöämme.