Kuvia ja videoita ketterästi

Tarvitsetko valokuvia yritykselle tai laadukkaan yritysvideon toteuttajan? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Otukset toteuttavat kuvia, videoita ja cinemagraafeja yrityksille. Haluamme olla luova, luotettava ja laadukas kumppani. Näitä periaatteita toteutamme kaikessa toiminnassamme. Tällä sivulla esittelemme neljä ydinpalveluamme.

Valokuvaus yritykselle

Toteutamme visuaalisia ja kertovia valokuvia yrityksille. Kuvatuotannot vaihtelevat pienemmistä henkilöstökuvauksista aina suurempiin kuvapankki- ja mainoskuvauksiin. Tyypillisiä valokuvauksia ovat: brändikuvaus, viestinnällinen kuvaus, henkilöstökuvaus, kuvituskuvaus, kuvapankkikuvaus, tuotekuvaus ja tapahtumakuvaus.

Yritysvideo

Suunnittelemme, toteutamme ja jälkityöstämme videoita yritysten tarpeisiin. Painotamme videoissamme tarinan merkitystä, visuaalisuutta unohtamatta. Toteutamme asiakkaillemme mm. seuraavia videoita: yritysvideo, brändivideo, promovideo, mainosvideo, haastatteluvideo, viestinnällinen video ja tuotevideo.

Cinemagraafeja

Toteutamme valokuvan ja videon fuusioita, eli cinemagraafeja. Näissä liikkuvissa kuvissa herätämme taltioidun tilanteen eloon liikkeen avulla. Tarinan ja liikkeen merkitys cinemagraafeissamme on keskiössä.

Jatkuva sisältöpalvelu

Olemme kehittäneet sisältöpalvelun, jonka ideana on tarjota yritykselle jatkuvaa ja laadukasta kuva- ja videosisältöä säännöllisesti. Käytännössä kyseessä on visuaalisen sisällön huolenpitopalvelu.

Etsitkö yritysvideolle toteuttajaa? Ovatko yrityksesi kuvat päivityksen tarpeessa?

Autamme mielellämme! Lähetä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin keskustellaan yhdessä toteutuksista!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti


Yhteydenottoihin sovelletaan tietosuojakäytäntöämme.