Super Otuksen tarina tulee maaliin, uusi seikkailu alkaa - Super Otus

Super Otuksen tarina tulee maaliin, uusi seikkailu alkaa

Super Otus perustettiin vuonna 2016 auttaakseen yrityksiä toteuttamaan viestintää, myyntiä ja markkinointia edistäviä kuva- ja videosisältöjä. Vuosien varrella olemme saaneet palvella satoja suomalaisia yrityksiä ja olla mukana ikimuistoisissa projekteissa. Vuodet ovat olleet antoisia ja olemme saaneet kohdata huikeita ihmisiä matkan varrella.

Olemme kuitenkin pitkällisen pohdinnan jälkeen päättäneet siirtyä uusien haasteiden pariin ja jättää kuvaustyöt muille osaaville tekijöille. Vuosia ja kokemusta on kertynyt hauskojen projektien parissa. Nyt on kuitenkin aika jatkaa matkaa uuteen suuntaan. Tämä on välttämätöntä, jotta pääsemme kehittämään osaamistamme ja ammattitaitoamme uuteen suuntaan.

Emme kuitenkaan halunneet jättää vanhoja asiakkaitamme ilman hyvää kuvauskumppanivaihtoehtoa, joten teimme perusteellisen kartoituksen ja auditoinnin sopivien kuvaustahojen osalta. On ilo ilmoittaa, että löysimme hyvän tekijän ja näin ollen lanseeraamme yhteistyön Pasi Salminen kanssa.

Pasi (keskellä kuvassa) tiiminsä kera tekevät kaikkea sitä mitä mekin olemme tehneet ja vielä enemmän. Pasi on osaava huipputyyppi, jolla on kahden vuosikymmenen kokemus alalta. Hänen yhteystiedot ovat alla:

Pasi Salminen
p. +358 40 7223959
pasi@pasisalminen.com
pasisalminen.com

Uudet projektit menevät Pasin suuntaan toukokuun 2022 alusta lähtien. Super Otus palvelee kuitenkin myös jatkossa vanhojen sisältöjen jatkokäyttöön ja jatkojalostukseen liittyen. Eli jos kaipaat lisäkuvia vanhoista kuvauksista tai lisäleikkauksia videoihin, ota rohkeasti yhteyttä.

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme ja toivottavasti tiemme kohtaavat myös jatkossa!

Rob ja Andy