Super Otus - Super Otus

Super Otus

Olemme määrätietoinen ja intohimoinen tuotantoyhtiö, joka toteuttaa monipuolisia visuaalisia sisältöjä yritysten tarpeisiin. Vahvuutenamme on vankka kokemus, monipuolinen osaaminen kuvatuotannoista ja tinkimätön asiakaspalveluhenki.

ANDREAS THOMASSON, valokuvaaja, leikkaaja Ja toimitusjohtaja

ANDREAS THOMASSON, valokuvaaja, leikkaaja Ja toimitusjohtaja

Andy on varma ja järjestelmällinen visuaalisten sisältöjen toteuttaja, jonka vahvuutena on yhteistyöprojektien johtaminen ja koordinointi. Kuvaamisen lisäksi hän tekee taikojaan editissä videoiden ja cinemagraafien kanssa. Vapaa-ajalla voit bongata hänet syöksymästä ulos lentokoneesta, noin neljän kilometrin korkeudesta. Andy palvelee asiakkaita niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.
ROB ÖRTHÉN, ohjaaja, kuvaaja sekä valmentava innostaja

ROB ÖRTHÉN, ohjaaja, kuvaaja sekä valmentava innostaja

Rob on ohjaava kuvaaja, jonka vahvuuksia ovat visuaalisten kuvien ja tarinallisten tuotantojen toteutukset. Valmennuskokemus ja positiivinen energia ovat Robin tavaramerkkejä kuvauksissa. Päivän päätteeksi hänet löytää heiluttamasta kahvakuulia, tuntureilta vaeltamasta tai metsastä samoilemasta perheensä kanssa. Myös Rob palvelee asiakkaita niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi.

Ammattilainen, hoi!

Oletko kiinnostunut työskentelemään yrityskuvaustuotantojen parissa? Etsimme yhteistyökumppaneita toteuttamaan tuotantoja kanssamme. Oletko säveltäjä? Stylisti? Animoija? Edustatko mainostoimistoa?

Ota yhteyttä