Super Otuksen valttikortit videotuotannossa - Super Otus
Yritysvideo Helsinki, mainosvideo, videotuotanto

Super Otuksen valttikortit videotuotannossa

Kun koko luova tuotantotiimi tiivistetään moniosaajiin, toimii tuotantoprosessi saumattomasti alusta loppuun saakka.

Videota tilaavalla yritysasiakkaalla ei yleensä ole kristallinkirkasta näkemystä valmista tuotteesta, mutta heillä on kaikki tieto ja tavoitteet, joiden pohjalta videota lähdetään suunnittelemaan. Sujuva tiedonkulku asiakkaan ja tuotantoyhtiön välillä on siis ensiarvoisen tärkeää.

 

 

Meillä Super Otuksella asiakkaan video hoidetaan suunnittelusta viimeiseen, hiottuun leikkaukseen saakka. Samaa palvelua tarjoavat toki muutkin tuotantoyhtiöt, mutta meidän tuotannon sujuvuus on taattu tehokkaan tiedonkulun avulla. Sen sijaan, että asiakas tapaisi käsikirjoittajan, joka kirjoittaisi käsikirjoituksen kuvaajille, jotka oman luovan visionsa mukaan toteuttaisivat kuvauksen, jonka taas leikkaaja omine ajatuksineen vielä leikkaisi, meillä samat ihmiset hoitavat kaikki nämä tehtävät.

 

Näin vältetään rikkinäisen puhelimen efekti, Super Otuksen Rob kertoo.

 

Tekijämme ovat videon monitoimiammattilaisia, jotka hallitsevat niin videon suunnittelun, kuvauksen, ohjauksen, äänityöt, leikkauksen kuin viimeistelynkin. Tehokkaan ja monitaitoisen miehityksen ansiosta tiimityöskentely on myös ketterää ja asiakas säästää aikaa ja rahaa.

 

 

 

Käsikirjoittajan, ohjaajan, kuvaajan ja leikkaajan taitojen tiivistyminen samoihin henkilöihin mahdollistaa sunnitelmien tuunaamisen kuvausten tuoksinassa. Esimerkiksi käsikirjoittajalle kuuluvan asiakkaan voice over tekstin hiominen vaatii selkeän vision tekstin lisäksi videon editointityylistä ja valmiin videon kestosta.

 

Lisäksi tuotannoissa on monia muuttujia, kuten sää, tilat ja mallit. Joskus suunnitelmat jalostuvat tai muuttuvat hieman kuvaustilanteessa, Rob lisää.

 

Silloin on tärkeää pystyä joustamaan. Kun koko luova tuotantotiimi – tiivistyneenä yhteen tai muutamaan henkilöön – on paikalla, potentiaaliset muutokset ovat helpommin sulautettavissa kokonaisuuteen.

 

 

 

Videokuvauksen lisäksi Super Otuksella on ammattitaitoa valokuvauksen saralta. Videokuvauksen erityisominaisuuden, eli liikkeen, lisäksi meillä on vahva näkemys valokuvallisista rajauksista ja valaistuksesta. Näiden yhdistelmä luo komeita visuaalisia kokonaisuuksia.

 

Jokaiseen videotuotantoon on lähdettävä terävällä ja positivisella otteella, hyvää suunnitelmaa noudattaen, näin saadaan yhteistyössä asiakkaan kanssa tavoitteiden mukaisia lopputuloksia aikaan.

 

 

Kommentit suljettu.