Yrityskuvaus, mainoskuvaus ja henkilöstökuvaus

Yrityskuvaus ja henkilöstökuvaus vaikuttavasti ja ammattitaidolla. Jos etsit kumppania mainoskuvaukseen tai henkilöstökuvanne kaipaavat päivittämistä, olet saapunut oikeaan paikkaan!

Toteuttamamme yrityskuvat ovat visuaalisia ja tarinallisia. Kuvatuotannot vaihtelevat pienistä henkilöstökuvauksista suuriin kuvapankki- ja mainoskuvauksiin.

Tyypillisiä kuvauksia ovat brändikuvaus, viestinnällinen kuvaus, henkilöstökuvaus, kuvituskuvakuvaus, tuotekuvaus ja tapahtumakuvaus.

Lisäksi toteutamme kuvapankkeja. Kuvapankki on yritykselle tehokas tapa saada paljon laadukasta kuvamateriaalia markkinoinnin, viestinnän ja brändäyksen tarpeisiin. Toteutamme kuvapankkeja pienistä, muutamien kuvien pankeista suuriin, moniteemaisiin kokonaisuuksiin.

Voit myös tutustua kuviimme instagramissa, jossa esittelemme myös kuvia kuvauksista (BTS).

Yrityskuvaus ja mainoskuvaus – Työnäytteitä

Näytä lisää

Super Otus palveluksessanne!

Super Otus on toteuttanut yrityskuvauksia noin 10 vuotta, ja matkan varrella meille on kertynyt monia tyytyväisiä asiakkaita. Tässä me olemme, vasemmalta alkaen Maija, Andy ja Rob. Muodollisen valokuvaosaamisen olemme hankkineet Visuaaliviestinnän Instituutissa, joten oikeat ammattilaiset ovat asialla! Pieni ja moniosaava tiimimme mahdollistaa sen, että voimme toteuttaa pienempiä kuvauksia erikseen tai suurempia kokonaisuuksia tiiminä. Halutessasi voit tutustua meihin tarkemmin.

Ohessa olevan yhteydenottolomakkeen kautta saat meihin yhteyden. Voit myös suoraan soittaa (+358 505 834 878 / Rob) tai laittaa s-postia (info@superotus.com).

Toivottavati kuulemme sinusta pian!

Pyydä tarjous tai kysy neuvoa!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti


Yhteydenottoihin sovelletaan tietosuojakäytäntöämme.